Afro 200 gjoba për shkelje në trafik në 24 orët e fundit në qytetin e Shkupit

Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës së djeshme (11.02.2021) ka vazhduar me kontrollet e shtuara në trafik me çrrastë vetëm në qytetin e Shkupit ka regjistruar 198 shkelje, dhe atë: 11 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 43 për tejkalim të shpejtësisë, 3 për ngasje të makinës në gjendje të dehur, 4 për kalim në të kuqe në semafor, 5 për përdorimin e telefonit gjatë vozitjes, 6 për mosvënien e rripit të sigurisë, 72 për parkim të parregullt. Ndërkohë që janë shqiptuar edhe 5 gjoba për këmbësorë.