Pr/Ligji për letërnjoftimet, partia “E Majta” dorëzon 700 amendamente

Partia E Majta propozon mbi 700 amendamente ndaj propozim-Ligjit për letërnjoftime të dorëzuar nga Lëvizja Besa. Mbledhja e komisionit shtyhet deri në arkivimin dhe shqyrtimin teknik të amendamenteve. BESA dyshon se prapa amendamenteve qëndrojnë edhe subjekte tjera politike, megjithatë pritet që gjatë ditës të dalin me detaje.