Origjina e Covid-19? Ja 4 teoritë që janë në lojë

Nga u shkaktua Covid-19, virusi që po mban mbërthyer të gjithë botën? Kjo është një ndër…

Shitet në ankand një këpucë e mbretëreshës Mari Antuanetës

Një këpucë elegante e bardhë, që i përkiste Mari Antuanetës, prej mëndafshi dhe lëkure keci, do…

Dita Ndërkombëtare e Tolerancës

Në vitin 1996, Asambleja e Përgjithshme e OKB-së me Rezolutën 51/95 ftoi shtetet anëtare të OKB-së…

75-vjet nga themelimi i UNESCO-s

Përfaqësues nga 44 shtete, më 16 nëntor 1945, u mblodhën në Londër për të “ndërtuar paqe…

Pasuria e Zakerbergut tejkaloi 100 miliardë dollarë

Vlera neto e pasurisë së drejtorit të përgjithshëm të Fesjbukut, Mark Zakerberg tejkaloi 100 miliardë dollarë…

Ajri mëi pastër në botë

Shkencëtarët e Universitetit të Koloradës, besojnë se e kanë gjetur ajrin më të pastër në botë,…

Turistët shtangen kur manonvrat e marinës ruse u prishin ditën e plazhit

Familjet dhe turistët që po shijonin ditën e tyre në plazh u shtangën dje teksa blindat…

Agjencia qetëson sërish njerëzit: Astrologjia nuk ka lidhje me astronomët

Nuk është diçka e pazakontë që kur vjen puna tek zodiaku njerëzit t’i kapë paniku. Por…

“Pasuria” e zbuluar në shpellë

Një grup arkeologësh kanë zbuluar një shpellë në Meksikë, ku mendohet se është përdorur nga njerëzit…

10 Aeroportet më të rrezikshëm në botë (video)

Shumë njerëz duan thjeshtë vetëm të udhëtojnë nëpër botë. Edhe pse planifikimi i një udhëtimi në…