“Nuk mund të jesh i vetmuar, nëse ty të pëlqen personi me të cilin je vetëm” – Uayne Dyer

“Nuk mund të jesh i vetmuar, nëse ty të pëlqen personi me të cilin je vetëm”…

”..Një peshk mund të dashurojë një zog…mirëpo ku do të jetonin ata..!?”

”..Një peshk mund të dashurojë një zog…mirëpo ku do të jetonin ata..!?”

“Jo të gjithë ata që i njohin mirë mendjet e veta, i njohin edhe zemrat e veta.” ~ Francois de La Rochefoucauld ~

“Çdokush mund të zemërohet, është e lehtë, por të zemërohesh me njeriun e duhur në momentin e duhur dhe me qëllimin e duhur, dhe në mënyrën e duhur, kjo nuk është në fuqinë e askujt dhe nuk është aspak e lehtë”-Aristoteli

• Çdokush mund të zemërohet, është e lehtë, por të zemërohesh me njeriun e duhur në…

Jeta është bërë me zgjedhje. Ata që zgjodhën të të humbasin, e bene sepse nuk patën guxim të të jetojnë-Charles Bukowski

“Nëse për lumturinë tënde të duhet leja e dikujt tjetër, je vërtet një mjeran i shkretë”-Hermann Hesse

Në emër të Zotit, ndalu një moment, lëre punën, shih përreth teje dhe përqafo ata që janë aty për ty!

Në emër të Zotit, ndalu një moment, lëre punën, shih përreth teje dhe përqafo ata që…

Dashuria na shmanget kur e kërkojmë dhe na ndjek kur e shmangim…

Dashuria na shmanget kur e kërkojmë dhe na ndjek kur e shmangim. Lëndojmë ata që na…

Nëse ajo është një vajzë fantastike, nuk do jetë e lehtë…

“Nëse ajo është një vajzë fantastike, nuk do jetë e lehtë. Nëse është e lehtë, ajo…

“Egoistët janë të pazotë t’i dashurojnë të tjerët,por nuk janë të zotë ta duan as veten e tyre”- Erich Fromm